Сэлэнгэ аймгийн Хүнс хөдөө аж ахуйн газар, Эрүүл мэндийн газар болон Стандарт хэмжил зүйн хэлтэстэй хамтран Нийтийн хоолны үйлдвэр, үйлчилгээний ажиллагсдыг сургах, мэргэшүүлэх, чадавхжуулах ажлын хүрээнд суманд захиалгат хоолыг хүргэх хүргэлтийн үйлчилгээ эрхлэгчдэд "Кейтеринг үйлчилгээнд тавигдах шаардлага MNS 6885:2020", "Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газрын эрүүл ахуй", "Хоол хүнсний халдварт өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх" зэрэг сэдвээр сургалт зохион байгууллаа.
Хамтран ажилласан: Эрүүл мэндийн газар
Хүнс Хөдөө аж ахуйн газар,
Стандарт хэмжил зүйн хэлтэс
Хоол үйлдвэрлэгч нартаа талархал илэрхийлье.
Tweet